Hauming Import & Export CO., LTD. специјализирани во дизајн и производство на широк спектар на Рефлексија топлина касета за да се исполнат барањата на меѓународниот пазар, целиот процес на производство се одвива под ригидна контрола на квалитетот мерки, покрај на нашата нормална производи, OEM проекти се добредојдени.
Со напредна наука и технологија, нашата компанија развива и произведува различни видови на

Рефлексија топлина касета

. Ние ќе продолжиме да иновираат на нашата технологија, менаџмент, услуги и бизнис да ги исполнат идните предизвици и да се исполнат нашите одговорности.