Hauming Import & Export CO., LTD. специјализира во истражување и производство на различни видови и спецификации на Пренос на топлина на состојба. И наш фабрика е во Vietnam, Со добар квалитет и конкурентна цена, ве молиме контактирајте не за повеќе детали. Ние собираме сите сериозни странство барања и нуди најдобри цени и квалитет.
Ние искрено добредојде на контакт да се преговара за соработка за взаемна корист и development.We нудат гаранции за секој

Пренос на топлина на состојба

и посветен во снабдување со врвен квалитет и најдобра услуга за сите корисници.