Hauming Import & Export CO., LTD. е една од Жешка Melt Лепливи Филм производители, добавувачи, извозници за толку многу години во Vietnam. Ние постави тимска работа централизирана претпријатие култура да се обучуваат компанија надлежност. Ние иницира човечки-базирани на управување, нормализирани управување политика, стандардизација текови и постојан квалитет. Учење и организација е нашиот развој цел. Ние веруваме дека сите вработени се обединат заедно да работат напорно, и со нашите маркетинг идејата дека прв клиент, квалитетот приоритет, луѓе ориентирани, ние може да се развие во поголема и посилна. Во исто време, ние може да им служи на клиенти повеќе вредност, и се посвети повеќе на општеството. Ние сме вашиот најдобар избор.
Со Исклучителна изработка и современи техники, ги направиме нашите производи на

Жешка Melt Лепливи Филм

да се рангира меѓу првите и слични производи. Ние со нетрпение очекуваме за соработка со клиенти од целиот свет.