Taiwan
Hauming Import & Export CO., LTD.
Адреса: 1F., No.42-8, Xikun 1st St., Banqiao Dist., New Taipei City 220, Taiwan
тел: +886-2-26818851 ext.23
факс: +886-2-26818861
Tax ID: 16261682

China
Адреса:5F, NO.11 plant,Huliyuan, Tongan industrial concentration district, Xiamen city, Fujian province, China
Mr. You: +86-13850057220
Email: 13850057220@163.com

Indonesia
Адреса: Desa Playangan, Dusun 3 RT 03, RW 01
Kecamatan: Gebang
Kabypaten: Cirebon
Jawa Barat, Indonesia. 45191
Email: aningsihhauming@yahoo.co.id
тел: 009-62-81322074110

Vietnam
Адреса: No E9/193G, Hamlet 6, Tan Nhut Village, Binh Chanh District, Ho Chi Minh City
Trần cẩm Quang: 0907484118
тел: 028.2229 0088
Email: hauming.mei@gmail.com

Вие сте тука: Насловна
Hauming Import & Export CO., LTD. е една од водечките производителот, снабдувачот и извозник на Пренос на топлина хартија, со една фабрика во Vietnam. Ние ги доставуваме и извоз постојано висока класа производи и постојано подобрување на производните процеси и работата на животната средина преку вкупно вклучување на вработените и строго придржување кон фер бизнис етика. Имаме стекнато неколку патенти во оваа област. Нашата искреност и напорна работа ни помогна да одговара на нашиот квалитет со меѓународните стандарди. Ако сте заинтересирани во сите стилови на нашите производи, Ве молиме слободно да контакт.
Нашата политика е да се постигне на клиентите задоволство и со обезбедување ги со високо ниво

Пренос на топлина хартија

и услуги кои ги исполнуваат или надминуваат нивните очекувања. Тоа е нашата сила за производство на производи за да одговараат на точната барање на нашите клиенти кои се движат од мали индустрии за производство единици.

Пренос на топлина хартија е произведен со користење чувствувате одделение влакна и иновативни техники во просториите продавачите. На трудови понудени од наша страна се цени за нивните карактеристики како извонредна сила солза, висок транспарентноста, лесна употреба и заштита на околината. Ние нудиме овие документи во различни големини, облици и други спецификации на нашите ценети клиенти. Ние се преземаат користење на најновите методи на производство, да се има сигурна и готови резултати. Целиот спектар на нашите производи е достапен во најдобар пазарот водечки цени. Да се биде клиент-оддалечиме организација, ние веруваме дека во следните холистички пристапи да се постигне вкупно задоволството на нив.

Ние се поддржани од страна на вредни професионалци, кои се добро обучен со дефинирани стандарди за квалитет и развој Пренос на топлина хартија Според тоа преку ефективна технологија. Нашите производители имаат звук и добро опремени производствени погони кои се олесни можеме да се развијат производи со ефикасност. Ние исто така работиме кон иновации и настојуваат да развијат поефикасни производ користејќи напредна технологија. Со поддршка на нашите клиенти, ние сме биле во можност да се постигне одржливост во нашето деловно работење. Благодарение на нашата огромна искуство и знаење за пофалба се движиме кон патот на успехот.